Kratki vodič kroz najveći HR event u regiji!

Bliži nam se 12. izdanje HR Days konferencije, stoga donosimo kratki (a opet sveobuhvatni) pregled aktivnosti kako biste maksimalno iskoristili najveće okupljanje stručnjaka u ljudskim resursima.

Unatoč tome što konferencija svoja vrata službeno otvara 8. svibnja, za ugodniji početak ovogodišnje priče pripremili smo nekoliko aktivnosti za tzv. nulti dan, 7. svibnja u predvečernjim satima. 

Pozivamo vas da nam se pridružite na radionici posvećenoj kreiranju optimalnih akcijskih planova, kao i na ugodnom Wine Tasting & HR Speed Datingu. Svi sudionici HR Days konferencije primit će u tjednu uoči same konferencije prijavnice za navedene aktivnosti, a preporučamo brzu i pravovremenu reakciju jer je broj mjesta ograničen.  

Od upravljanja low performerima do primjene umjetne inteligencije

Prvi dan konferencije, 8. svibnja, započinjemo kratkim govorom dobrodošlice u 10 sati, kojem će prethoditi preuzimanje akreditacija od 9 sati (za one koji nisu preuzeli svoju akreditaciju večer prije) te kava dobrodošlice, koja predstavlja priliku za razgovor s vašim kolegama iz svijeta ljudskih resursa. 

Nakon uvodnih pozdrava organizatora slijedi predavanje istaknutog svjetskog stručnjaka za otpornostRonana Harringtona, koji će vas obogatiti svojom osobnom pričom i iskustvom rada za Oxford sveučilište, Britansku vladu, Sky i druge prestižne organizacije. Ovim putem naglašavamo da ćete imati priliku direktno komunicirati s Ronanom, kao i svim drugim predavačima, postavljanjem pitanja ili ostavljanjem komentara korištenjem aplikacije Slido.

Nakon Ronana, slijede predavanja na temu upravljanja timovima i motivacije low performeramodela za izgradnju odličnih šefova te praktične primjene umjetne inteligencije u ljudskim resursima. U pauzama za kavu možete očekivati bogatu ponudu koja će vas okrijepiti do ručka te ćete na raspolaganju imate meeting point u kojem možete ostvariti nove kontakte ili obnoviti postojeće sa svojim kolegama iz HR svijeta. 

 Prvi dan će ponuditi i predstavljanje projekata koji su u konkurenciji za priznanje Najbolje regionalne HR prakse, kao i proglašenje onih najboljih. Potom slijedi dinamičan panel na temu inkluzije stranih radnika koji će nam ukazati i na uspješne prakse inkluzije te po prvi puta predstaviti rezultate istraživanja zadovoljstva stranih radnika.  U večernjim satima ponovno je vrijeme za networking i zabavu u klubu hotela Lone uz poznati bend ‘Retrodukcija’  i domjenak.

Fokusirajmo se na praktične stvari

Drugi dan konferencije otvaramo predavanjem priznatog američkog stručnjaka na temu kreiranja sadržaja u svrhu employer brandinga. Slijedi praktično predavanje tvrtke Deep Project tijekom kojeg ćete saznati sve tajne neuroznanosti u stvaranju visoko funkcionalnih timova, a kako biste s konferencije ponijeli pravu vrijednost, ostatak dana će biti posvećen interaktivnim i kostruktivnim radionicama. Također, očekuje nas još jedan dinamičan panel na i dalje aktualnu temu povratka u urede, koji će se pozabaviti šekspirijanskim pitanjem ‘to return or not to return?’. 

Konferenciju ćemo zaključiti s jednim od najvećih europskih stručnjaka u području ljudskih resursa koji će nam na svoj provokativan način predstaviti ulogu middle managera u zadržavanju zaposlenika

Ako još niste rezervirali svoje mjesto na all-inclusive HR eventu godine, dobra je vijest je da to još uvijek možete učiniti!

Kotizacija ne uključuje smještaj u predivnom Rovinju, no i tu smo uskočili s posebnim cijenama smještaja u hotelu Lone. Sve detalje možete pronaći na web stranici konferenciji

Veselimo se (ponovnom) susretu u Rovinju!

Podijeli ovu objavu