Debra Corey

Debra Corey je iskusna i nagrađivana savjetnica za ljudske resurse, vrhunska govornica i autorica šest knjiga od kojih je jedna proglašena jednom od najboljih 101 globalnih utjecajnih osoba kada je u pitanju uključivanje zaposlenika. Imala je raznovrsnu karijeru, radila je za globalne tvrtke poput Gap, Quintiles, Merlin Entertainments i Reward Gateway, gdje je razvijala i provodila strategije ljudskih resursa na buntovan način, gurajući granice i izazivajući ustaljene norme kako bi stvarno potaknula uključivanje zaposlenika. Sada djeluje kao glavna direktorica “Pay It Forward” u tvrtki DebCo HR, gdje inspirira i surađuje s drugima kako bi potaknula ‘unutarnjeg buntovnika’ i potaknula kulturnu i poslovnu promjenu putem uključivanja zaposlenika.

Što možete očekivati na predavanju “How to Stop Your Bad Bosses from Ruining Lives”:

  • Opis 10 vrsta loših šefova – objašnjavajući što su i kakav utjecaj imaju na zaposlenike
  • Model Blokova za Izgradnju Sjajnog Šefa™ – 14 blokova za izgradnju, zašto su važni i koje korake vaši šefovi mogu poduzeti kako bi poboljšali situaciju
  • Stvarne priče o lošim šefovima koje pomažu dočarati kakvu štetu mogu prouzročiti
  • Praktične i primjenjive savjete o upravljanju lošim šefovima, ali i kako ne postati jedan od njih
Podijeli predavača

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds