Alex Her

Alex vodi Global Employer Brand u GoDaddyu, američkoj tvrtki s lokacijom u Texasu,  gdje ima misiju širenja brenda organizacije globalno te pomaže u privlačenju sjajnih talenata. Strastven je i stručan u područjima content marketing, recruitment marketing, employer brandinga, kao i po pitanju digitalne strategije, rasta i pomoći brendovima putem društvenih medija te upravljanja kampanjama i marketinškim projektima koji pomažu tražiteljima posla da pronađu nove poslove.

Njegov rad i utjecaj u industriji rezultirali su time da ga je Comparably proglasio “15 nadahnutih lidera Employer Branda na jugozapadu Amerike” te da se nalazi na popisu “35 stručnjaka za brendiranje poslodavca koje biste trebali dodati na LinkedIn”. Također je član Upravnog odbora Talent Brand Alliance-a, gdje vodi Odbor za marketing.

Što možete očekivati na predavanju “What you can expect Beyond Buzzwords: Utilizing the Power of Content Marketing to Attract Talent and Staying Ahead of the Competition”:

  • Otkrijte umijeće oblikovanja privlačnih poruka koje rezoniraju s vašom ciljanom publikom  
  • Otkrijte tajne stvaranja vizualno impresivnog i angažirajućeg sadržaja koji privlači pažnju vaše ciljne skupine
  • Steknite konkurentsku prednost korištenjem umjetne inteligencije za provođenje sveobuhvatnih istraživanja konkurenata i trendova u industriji
  • Otkrijte koje alate možete koristiti kako biste dobili vrijedne uvide u strategije vaših konkurenata i dinamiku tržišta
  • Budite korak ispred svih istraživanjem nadolazećih trendova i inovacija u recruitment marketingu

Napustit ćete predavanje s praktičnim primjenama koje se mogu primijeniti u bilo kojem timu za ljudske resurse ili employer branding timu, bez obzira na veličinu ili iskustvo, bili oni veliki ili mali, novi ili stari.

Podijeli predavača

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds