Prof. Dr. Kai Reinhardt

Prof. Dr. Kai Reinhardt, predsjednik je poslovne administracije, organizacijskog razvoja i ljudskih resursa na Sveučilištu za ekonomiju i poslovnu administraciju u Berlinu.

Međunarodni je stručnjak i glavni govornik o istraživanju liderstva i strategije, uključujući upravljanje kompetencijama i razvoj digitalnog dizajna.

U svom radu fokusirao se na mogućnostima da tvrtke digitaliziraju svoje poslovne strategije, ljude i kulturu. Prije toga, proveo je 15 godina na različitim pozicijama u tehnološkoj industriji, uključujući izgradnju europskog poslovanja eBaya i Vodafonea.

Kasnije u karijeri je vodio digitalnu i tržišnu strategiju u različitim globalnim tehnološkim tvrtkama. U svojim predavanjima daje zanimljiv uvid u budućnost organizacija u VUCA svijetu s utjecajem društvenih mreža i umjetne inteligencije. Kao savjetnik pomaže međunarodnim rukovoditeljima u razvoju strateških vještina koje su važne za agilnost i digitalnu zrelost.

ŠTO VAS OČEKUJE NA PREDAVANJU

Budućnost rada: Kako će tehnologija umjetne inteligencije promijeniti korporativno upravljanje ljudskim potencijalima

Prof. dr. Kai Reinhardt će kroz svoje predavanje pružiti ključne uvide u najnovija istraživanja i scenarije kako će umjetna inteligencija promijeniti ljudske resurse u budućnosti te kako se HR menadžeri mogu pripremiti za promjene koje stižu.

Također, na primjerima istraživanja detaljnije će proći kroz utjecaj AI na uloge, talente i kompetencije u organizacijama. Pružit će i najbolje prakse i smjernice kako kreirati organizaciju u korak s AI uključujući razvoj vodstva, razvoj i iskustva zaposlenika, upravljanje talentima i organizacijske strukture.

Podijeli predavača