Lisa Bélanger

Doktorica Lisa Bélanger doktorirala je bihevioralnu medicinu te je izvršni direktor i osnivač ConsciousWorks-a. Pomaže svima, od rukovoditelja do poduzetnika, da primjene nalaze vodećih znanstvenih analiza kako bi maksimizirali svoju mentalnu i fizičku dobrobit na poslu i kod kuće.

Nagrađivana izvršna direktorica dr. Lisa pokazuje liderima i timovima kako se saznanja iz bihevioralnih istraživanja mogu primijeniti na radnom mjestu kako bi se optimizirale performanse, produktivnost i inovativnost lidera, ali i samih timova. To rezultira dugoročnim promjenama, konkurentskom prednošću i nevjerojatnim uspjehom.

Dr. Bélanger je također certificirani fiziolog; bivši počasni istraživač i instruktor na Sveučilištu Swansea u Walesu.
Dr. Lisa je autorica knjiga i osnivačica Knight’s Cabina, nacionalne neprofitne organizacije koja nudi besplatne wellness programe i pomoć osobama koje su uspješno preboljele rak.
Njezina najistaknutija postignuća su istrčan Pariški maraton, uspon na Kilimanjaro, ali i rođenje dvoje djece.
Voli raditi za svojim prijenosnim „stolom“ na vrhu planine u Canmoreu (Alberti) ili u nekom drugom kutku svijeta. Kad ne radi, najvjerojatnije je na jogi, trčanju ili kušanju lokalne kave i vina.

ŠTO VAS OČEKUJE NA PREDAVANJU

Ponašanja iz navike: znanost o stvaranju cjeloživotnih navika

Kako pretvoriti svoje najbolje namjere u stvarnost?

Mi smo zbroj naših svakodnevnih navika, i te naizgled „male navike“ tijekom vremena definiraju naše zdravlje i uspješnost i imaju dubok utjecaj na postizanje naših ciljeva. Na ovom predavanju dr. Lisa Bélanger pokazuje rezultate istraživanja koje ljudi mogu svakodnevno koristiti za postizanje svojih ciljeva i osmišljavanje života i karijere o kojoj sanjaju.

Crpeći znanje psihologije, neuroznanosti i bihevioralne medicine, Bélanger uvodi praktične strategije koje pomažu ljudima da razviju željene navike, razbiju loše navike i osiguraju da se te promjene drže, čak i kada se suočavaju s razdobljima stresa i promjena.  Učini nas kako stvoriti okruženje i društvenu mrežu, kako na poslu, tako i kod kuće. Uči nas kako njegovati uspješne navike i istražiti utjecaj koji male promjene mogu imati s vremenom kako bi nam pomogli da premostimo jaz između onoga što namjeravamo učiniti i što uistinu radimo.

Publika će s predavanja otići s implementiranim vještinama i razumijevanjem koje navike imaju najveći povrat ulaganja kada su u pitanju zdravlje, produktivnost i izvedba. Preuzmite kontrolu nad svojim navikama i preuzmite kontrolu nad svojim životom!

Podijeli predavača