Kate Rand

Kate je Employee Experience & Inclusion direktorica tvrtke Beyond te višestruko nagrađivana Agile HR praktičarka koja je svoju uspješnu karijeru gradila oprobavši se u različitim područjima poput HR-a, maloprodaje, ugostiteljstva, e-trgovine i tehnologije. Odnedavno je ponosna članica društva ‘Super žena’ u kreativnoj industriji prema izboru fanzina Pitch, a njezin tim je početkom godine od strane EEA (Employee Engagement Awards) ovjenčan priznanjem za najbolju „Diversity&Inclusion strategiju“. Uz navedeno, jedna je od predstavnica vijeća za inkluziju i raznolikost BIMA-e te velika zagovornica primjene Agile rješenja u HR-u, kao i ugrađivanja raznolikosti, jednakosti i uključenosti u DNK svakog poslovanja.

Kate vjeruje kako ove vrijednosti tvrtkama ne donose samo komparativnu prednost u odnosu na konkurenciju, već predstavljaju imperativ za sve organizacije, a takvo razmišljanje je dovelo do pokretanja ‘The Belong’ projekta, čiji cilj je stvaranje radnog okruženja koje podržava raznoliku pozadinu i potrebe svih zaposlenika.

ŠTO OČEKIVATI NA PREDAVANJU: Agile HR and HR’s role in Agile transformations

HR ima zanimljivu i važnu ulogu u Agile poslovnim transformacijama. Razmišljajući u tom smjeru, postavljaju se pitanja: Što će se dogoditi sa sustavima upravljanja radnim učinkom? Kako se mijenja motivacija u agilnim organizacijama? Što će se dogoditi s menadžerima, trebamo li ih uopće? Za kvalitetno provođenje poslovne agilnosti, HR profesionalci također moraju prigrliti agilne načine razmišljanja i rada. Kroz ovo predavanje, Riina će vas upoznati s Agile HR-om te predstaviti konkretne primjere transformacije poslovanja kako biste bolje razumjeli ulogu i značaj HR profesionalaca u procesima digitalne i agilne transformacije. Imat ćete priliku čuti konkretne primjere i studije slučaja u svrhu dobivanja što više konkretnog znanja.

Podijeli predavača