Christoph Fellinger

Prije nego se pridružio ljudskim resursima tvrtke Beiersdorf, Christoph je svoju karijeru započeo u korporativnim komunikacijama u glazbenoj industriji. Njegova stručnost leži u području privlačenja talenata, radeći na različitim ulogama u svrhu employer brandinga, recruitment marketinga, regrutiranja i upravljanja odnosima s talentima, kako na lokalnoj tako i na međunarodnoj razini.

Njegova ‘najnovija’ ljubav u profesionalnom životu uključuje praćenje dijagnostičkih trendova i tehnologije u području upravljanja ljudskim resursima.

ŠTO VAS OČEKUJE NA PREDAVANJU

How Generations Y&Z will influence the future of organizations – and what is driving them? 

Što donose nove generacije? Generacija Y i njihovi nasljednici Generacije Z već čine značajan udio radne snage. U kompanije unose nove vrijednosti i stavove, preispituju tradicionalna pravila i žele raditi i razvijati se na potpuno drugačiji način. Kako će to utjecati na organizacije, strukturu, vodstvo, HR sustave i instrumente?

Christoph će vas provesti kroz zanimljive motivatore mlađih generacija, usredotočujući se na njihove najvažnije učinke te pokazati primjere kako su se tvrtke već prilagodile promjenama koje dolaze.

Podijeli predavača