HR Days konferencija: Savršeno izbalansiran ‘koktel’ edukacije, inspiracije i zabave

Konferencija s dugom tradicijom vraća se ‘korijenima’ i nekadašnjem proljetnom terminu te će se održati 8. i 9. svibnja u hotelu Lone u Rovinju

HR Daysi i Rovinj su već dobro poznata kombinacija svim stručnjacima u ljudskim resursima, ali i zaljubljenicima u ovo područje poslovanja. 

U ovom kratkom tekstu podsjetit ćemo vas na vrijednosti koje donosi 12. po redu HR Days konferencija, a koje možemo svesti pod zajednički nazivnik: poveži, nauči i zabavi se!  

U stručnom dijelu programa upoznat ćemo se sa uspješnim primjerima inkluzije stranih radnika, kako onih na nižim radnim pozicijama, tako i onih opremljenih specifičnim znanja i vještinama koji s punim pravom ulaze u kategoriju ‘teško dostupan kadar’, a cijelu priču ćemo zaokružiti kratkim šalabahterom o inkluzivnom vodstvu. 

Na konferenciji ćemo doznati i nešto više o sve tri strane umjetne inteligencije – dobroj, lošoj te ‘ružnoj’ strani AI-ja. Istovremeno, podijelit ćemo tips&tricks kada je posrijedi upravljanje učinkom, regrutiranje, ili neki drugi dio svakodnevnog posla u ljudskim resursima. 

Upravljanje low performance timovima

S obzirom na već prirodnu simbiozu marketinga i HR-a, ugostit ćemo američkog stručnjaka Alexa Hera na temu employer brandinga i recruitment marketinga te time dobiti uvid u najnovije trendove i njihovu praktičnu primjenu. Neovisno o tome radite li u manjoj tvrtki koja ne raspolaže raskošnim resursima, ili ste dio velike tvrtke s jasno uspostavljenim procesima i strateškim pristupom ljudskim potencijalima.

Dodatno, kako ne bismo zaboravili na upravljanje timovima i učinkom, pripremili smo predavanje na temu zadržavanja zaposlenika. Uhvatit ćemo se u koštac i s upravljanem low performance timovima, odnosno pitanjem kako one slabije motivirane i produktivne članove tima ‘prebaciti’ u bolje realizatore, ali i zadovoljnije zaposlenike. 

Ali to nije sve…pored stručnog sadržaja koji će vas motivirati na daljnje pomake u vašem radu, očekuje vas i all-inclusive paket koji obuhvaća raskošan buffet doručak i ručak te bogate coffee breakove kako biste punili energiju između predavanja, radionica i okruglih stolova, a večernji domjenci i neizostavni party postat će središnji trenuci koji će se prepričavati sve do sljedećeg izdanja konferencije.

Doživite HR Dayse, konferenciju koja nadmašuje očekivanja, spaja znanje, networking i izvanrednu zabavu – sve na jednom mjestu! 

Podijeli ovu objavu