Žana Goić Petričević

Žana donosi spoj od ukupno više od 15 godina iskustva korporativnog menadžera, poduzetnice, executive leadership coacha, konzultanta za razvoj liderstva, coaching trenera i mentora uz veliku strast prema pisanju, predavanju i javnom govoru.

Naglašava kako, bez obzira na njezinu ulogu i metodologiju, središnje mjesto u njezinom radu uvijek zauzima transformirajuća moć važnijih i odvažnijih razgovora. Vjeruje da odvažni lideri imaju šesto čulo govora te da su odgovorni za otvaranje upravo takvih razgovora u svojim organizacijama, preuzimajući time osobni rizik u svrhu svjesnog doprinosa oblikovanju svijeta u kojem živimo.

Neke od njezinih formalnih uloga su sljedeće: osnivačica tvrtke Bold Leadership Culture koja nudi rješenja za razvoj liderstva; The Leadership Circle ambasadorica za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju zadužena za širenje zajednice konzultanata za razvoj liderstva i korisnika alata za učinkovito individualno i kolektivno liderstvo uspješno primijenjenih u globalnim tvrtkama različitih industrija; trenerica PwC’s Akademije za Hrvatsku, Rumunjsku i Poljsku na ICF akreditiranom programu Business Coaching Diploma na kojem obučava i mentorira nove coacheve vjerujući da je coaching novi jezik suvremenog liderstva. Autorica je knjige pod nazivom Bold Reinvented: Next Level Leading with Courage, Consciousness and Conviction koja izlazi u rujnu ove godine.

Žana je majka i pomajka, supruga i kći koja vjeruje da živjeti znači učiti.

ŠTO VAS OČEKUJE NA PREDAVANJU

Stvaranje (iz) kaosa: liderska kompetencija 21. stoljeća

Današnji kontekst lidera je kaos, uz očekivanje da iz njega stvore učinkovita i održiva rješenja za razvoj izvrsnih pojedinaca, snažnih timova i uspješnog biznisa. Pa ipak neki lideri i u kaotičnom kontekstu stvaraju zvuk, a ne buku. Što je to točno liderska kompetencija stvaranja iz kaosa i kakvu vrstu liderstva ona traži?

ŠTO VAS OČEKUJE NA RADIONICI

Kako biti 4D lider: Leadership kroz dimenzije SOUL okvira

Paradigma se promijenila. Danas više nije dovoljno biti jednodimenzionalni lider koji stoji na čelu svega i zna odgovore na sva pitanja. Naprosto zato jer to nije moguće.

Osim što je nemoguće također je i ograničavajuće. Ograničava naš utjecaj na sebe, druge i svijet koji nas okružuje.

Promjena paradigme donosi višedimenzionalni pristup u shvaćanju liderstva. Liderstvo nadilazi našu formalnu ulogu ili status i postaje odraz našeg utjecaja kojeg stvaramo na hrabar, svjestan, odgovoran i uvjerljiv način.

Koje su to dimenzije kroz koje razvijamo leadership koji ima potencijal učiniti razliku u današnjem okruženju?

Podijeli predavača