Viviane Harnois

Viviane Harnois je odrasla u Francuskoj i stekla naobrazbu s područja antičke povijesti i jezika. Karijeru u ljudskim resursima izgradila je u nekoliko zemalja te u različitim industrijama: kozmetičkoj industriji, zdravlju, IT-u, veleprodaji, avijatici te financijskim uslugama. Radeći za veliku kozmetičku kompaniju u Parizu, imenovana je ambasadoricom brenda i trenericom za Sjevernu Ameriku, Karibe i Bermude.

Surađujući sa stratup-ima stekla je iskustvo u postavljanju HR praksi koje su utemeljene na jasnoj humanističkoj filozofiji. Uvjerena je da humanistički pristup ljudskim resursima nije nespojiv s uspješnim poslovanjem i profitom. Viviane je bila uključena u sve aspekte upravljanja ljudskim resursima, a posebice u upravljanje promjenama, vodstvo i upravljanje talentima. Od svog umirovljenja 2010. godine uživa dijeleći svoje iskustvo na seminarima i radionicama diljem svijeta.

Podijeli predavača

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds