Vanda Lugarov

Ljudske resurse, opće i pravne poslove u MojPosao vodi od 2014. godine, a od 2022. djeluje u sklopu matrične organizacije u Alma Career grupaciji. Zadužena je za implementaciju HR procesa i praksi u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji.

Također, sudjeluje u razvoju i vođenju HR projekata u zemljama središnje i Istočne Europe. Stečeno znanje i iskustvo dugogodišnjeg rada u financijama, usmjerenost na biznis i analitičnost primjenjuje i u upravljanju ljudskim resursima kao strateški partner. Kao član management tima aktivno sudjeluje na razvojnim projektima kompanije, a posebno ju raduju pozitivne promjene kroz poboljšanja poslovnih procesa, jačanje leadershipa, organizacijske kulture i iskustva zaposlenika.

Što možete očekivati na panelu?

Odluke se u biznisu oduvijek primarno donose temeljem brojki, a njihova važnost je presudna i za uspješan Employer Branding. No često dolazi do pogrešne interpetacije i primjene podataka koje imamo ili do traženja odgovora na krivim mjestima.

Odgovor na pitanje i konkretne primjere kako vaša tvrtke može iskoristiti podatke za optimizaciju Employer Brandinga pružit će vam sudionici panela: Ivana Šarić Nađ, Employee experience and employer branding expert (Hrvatski Telekom), Vanda Lugarov, Head of HR (MojPosao) i Lara Šubić Šuša, voditeljica projekta Poslodavac Partner (Grupa Selectio).

Podijeli predavača

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds