Tomislav Grubišić

Tomislav Grubišić suosnivač je i suvlasnik full service digitalne agencije Degordian (bivši iSTUDIO) koju je osnovao 2009. godine u Zagrebu, sa srednjoškolskim prijateljem Danielom Ackermannom. Danas vodi agenciju koja ima ima razvijeno poslovanje i urede u tri zemlje – Srbija, BiH, Austrija te više od 100 zaposlenika, mladih i talentiranih stručnjaka. Od samog početka bio je siguran da je agencija kvalitetna onoliko koliko je kvalitetan tim te aktivno radi s odjelom za ljudske resurse kako bi doveli najkvalitetnije ljude koji će biti kvalitetno vođeni, zadovoljni i motivirani.

Ponosan je što je Degordian dvije godine za redom, prema izboru portala MojPosao, među najboljim poslodavcima u Htrvatskoj, ali i nacionalni predstavnik prestižne nagrade „European Business Awards“ u kategoriji „Employer of the year”.
Vjeruje u cjeloživotno učenje i posebno ga veseli program studentskih praksi čiju je kvalitetu potvrdila nagrada „Zlatni index“. Aktivno radi na razvoju novih proizvoda unutar agencije – Socialpuzzle i Mediatoolkit kroz koje, kao mentor, zajedno s timom razvija koncepte i radi na razvoju softvera.

Podijeli predavača