Skip Bowman

Skip je motivacijski govornik, pisac i edukator po pitanju transformacijskog leadershipa. S jakim temeljima u organizacijskoj psihologiji i istraživanju, njegovi programi pridonose rastu, potiču kulturne promjene i suradnju. On je jedan od vodećih europskih govornika o načinu razmišljanja: Znanosti o tome kako razmišljamo i ponašamo se. Skip je vrlo cijenjen trener i konzultant za transformaciju u nekim od najinovativnijih europskih tvrtki.

Stvorio je uspješne alate koji omogućuju liderima da promjene razmišljanje i obrasce vlastitog ponašanja kako bi oslobodili svoj osobni, ali i poslovni potencijal. Skip smatra da su revolucionarni rezultati mogući tek kada lideri i organizacije usvoje 4 konstruktivna načina razmišljanja „kako“: Postići, Rasti, Prepoznati i Surađivati.

No da bi to učinili, moraju postati svjesni i ukloniti obrambeni način razmišljanja prilikom kojeg donose odluke, ali ne riskiraju nego štite sebe. S konstruktivnim načinom razmišljanja, lideri mogu izgraditi timove i organizacije koji proizvode veću vrijednost, koje učinkovitije služe svojim klijentima i koje stvaraju inovacije. To je znanstveno dokazan pristup koji omogućuje snažne ishode.
Autor, konzultant i motivacijski govornik, Skip Bowman će vam uz dozu humora dati alate kako promijeniti vlastiti mindset.

Skipova misija je “učiniti globalne organizacije sigurnim, ali i odličnim mjestima za rad”.

ŠTO VAS OČEKUJE NA PREDAVANJU

GROWTH MINDSET

Kakva je budućnost rada?

Što je Growth Mindset i kako nam taj koncept može koristiti u komercijalnim organizacijama?

Kakav utjecaj „način razmišljanja“ ima na inovacije, korisničku uslugu, kvalitetu i suradnju?

Koja je veza između psihološke sigurnosti i razmišljanja o rastu?

Koja su 4 različita mindseta i koji su njihovi jedinstveni putevi do promjene (rasta)?

Kako uklopiti „Growth mindset“ u rad organizacije i na sustavan način stvoriti opipljive i brze rezultate?

ŠTO VAS OČEKUJE NA MASTERCLASSU

Podijeli predavača