Sandra Narančić

UX Manager | Alma Career Croatia

Već više od 2 desetljeća Sandra olakšava korištenje digitalnih proizvoda kreirajući intuitivna korisnička iskustva. Analitičko i kreativno promišljanje i duboko razumijevanje korisnika omogućuje joj stvaranje inovativnih rješenja koja zadovoljavaju njihove potrebe. U svom radu fokusirana je na viziju, planiranje i pronalazak pravih prilika za razvoj postojećih i stvaranje novih digitalnih proizvoda.

Trenutno se u Alma Career Croatia bavi temom zapošljavanja u IT industriji i pronalaskom rješenja koje će olakšati proces zapošljavanja IT zajednici.

Na HR Daysima će kroz radionicu „Kako bolje zaposliti IT stručnjaka?“ sa sudionicima razgovarati o izazovima zapošljavanja u IT industriji te im ponuditi uvid u ponašanje IT stručnjaka pri pronalasku zaposlenja. Kroz grupni rad će zajedno sa sudionicima pokušati doći do odgovora na pitanja koja ih muče pri pronalaženju IT-evaca.

Podijeli predavača

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds