Pilar Cabral Majerović

Pilar je executive i timski coach, mentorica i predavačica. Certificirani je coach (Erickson International) i članica međunarodnog ogranka ICF-a (International Coaching Federation). Posjeduje više od 20 godina bogatog međunarodnog menadžerskog iskustva.

Smatra da svrha dolazi iznutra – to je nešto što se ne može nametnuti izvana, ali nas istovremeno tjera da se povežemo i uključimo u svijet oko nas.

Proteklih nekoliko godina Pilar se bavila poticanjem i stvaranjem smislenih razgovora o emocijama u poslovnom svijetu, odnosno, kako otključati emocije u poslovnom svijetu.

ŠTO VAS OČEKUJE NA PREDAVANJU

Unlocking emotions in the business world… unlocking what?

Što ako je povezivanje s emocijama i definiranje emocionalne kulture vaše tvrtke karika koja nedostaje zadovoljstvu, zadržavanju talenata i poslovnom uspjehu?

Emocionalna kultura snažno utječe na zadovoljstvo zaposlenika, učinak, motivaciju, povezanost, angažman, well-being i frustraciju, toskičnost, loše obavljanje zadataka, izostajanje s posla, veliku fluktuaciju zaposlenika i burn-out.

Kada lideri svjesno (ili nesvjesno) ignoriraju ili ne uspijevaju razumjeti emocije, propuštaju ključnu stavku koja ljude i tvrtke čini živima.

Kako biste definirali emocionalnu kulturu tima, morate uključiti cijeli tim. Za početak, krenite od sebe.
U kratkoj vježbi Pilar će vas pozvati da se povežete s vlastitim emocijama kako biste zaključili koje emocije trebate uključiti, a koje isključiti kako biste bili zadovoljniji i uspješniji.

Predavanje će vam dati određeni uvid u važnost prepoznavanja, razumijevanja, označavanja, izražavanja i kontroliranja emocija. Drugim riječima, shvatit ćete koju moć ima svjesno pokretanje emocija na radnom mjestu. Htjeli mi to ili ne, uvijek nešto osjećamo. A kako se vi osjećate zbog toga?

Podijeli predavača