Natal Dank

Priznata predvodnica Agile HR-a, Natal vodi odjel za Learning, Consultancy & Coaching u PXO-u i glavni je promatrač trendova u HR Trend Institutu.

Nakon desetljeća rada na višim pozicijama u ljudskim resursima (HR), talentima i organizacijskom razvoju, Natal podučava klijente u svim industrijama, od inovativnih tehnoloških kompanija, neprofitnih, do globalnih banaka, s ciljem razvoja nevjerojatnog iskustva zaposlenika koji su važni za vaše ljude i organizaciju.

2016. godine Natal je bila domaćin prvog Agile HR Meetupa u Londonu. 2020. godine objavljuje knjigu Agile HR: Isporuka vrijednosti u promjenjivom svijetu rada.

Kroz svoj rad u PXO Culture i HR Trend Institutu Natal se fokusira na definiranje modernog HR-a za 21. stoljeće. Prepoznata je kao predvodnik u svemu što se tiče Agile HR-a, iskustva zaposlenika, HR trendova, poslovne agilnosti i ljudske strategije.

Što možete očekivati na predavanju?

Natal je izvrsna predavačica sa zavidnim iskustvom u HR-u, a na HR Days konferenciji osvijestit će o važnosti strateškog HR-a te njegovog utjecaja na cijelu tvrtku.

Podijeli predavača