mr. sc. Mislav Balković

Mislav Balković dekan je Visokog učilišta Algebra. Diplomirao je i magistrirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Od 1998. je vezan uz područje obrazovanja, a od 2000. radi na mjestu ravnatelja gdje pokreće i sudjeluje u izvođenju ključnih razvojnih projekata Algebra grupe. Od 2006. intenzivno se bavi pripremama IPA projekata unutar I, II i IV komponente, gdje je do sada radio na više od 20 različitih projekata.

Posebno je aktivan u područjima obrazovanja odraslih, visokog obrazovanja i izgradnje obrazovnih politika unutar sustava strukovnog i visokog obrazovanja. Funkciju dekana Visokog učilišta Algebra preuzima 2009. Predsjednik je Hrvatske udruge poslodavaca u obrazovanju i Sektorskog vijeća za elektrotehniku i računarstvo. Član je Advisory Committee on Vocational Training (ACVT) pri European Commission DG – Education & Culture, član međuresornog radnog tijela za praćenje potreba tržišta rada pri AZVO te član Nacionalnog Vijeća za visoko obrazovanje.

Podijeli predavača

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds