Mireia Montane

Mireia Montane magistrirala je turistički menadžment i ljudske resurse(University of Nevada, Las Vegas, USA). Osim toga posjeduje BA u anglo-germanskoj filologiji(Universitat Autonoma de Barcelona) te je ovlašteni coach od strane internacionalno priznatog društva menadžmenta ljudskih potencijala (Society of Human Resources Management).

Prije nego što se pridružila EADA-i, radila je kao izvršna direktorica i HR konzultantica (La Mola Hotel & Conference Centre), HR Opening director Renaissance Barcelona Airport Hotel i HR Director (Ark Las Vegas Restaurant Corporation), gdje je u periodu od 7 godina vodila odjel ljudskih resursa u poduzeću s 1000 zaposlenika.

Tijekom djelovanja u EADA-i vodila je dvojezični magisterij iz menadžmenta, magisterij iz područja menadžmenta ljudskih potencijala te magisterij iz turističkog menadžmenta, a trenutno obnaša funkciju direktorice internacionalnog magisterija iz turizma i turističkog menadžmenta (Director of the International Master in Tourism and Hospitality Management).

Također, gđa. Montane predaje kolegije menadžerske vještine menadžment ljudskih potencijala. U akademskom smislu najviše je zainteresirana za teme strateškog menadžmenta ljudskih potencijala i područje ljudske transformacije (People transformation) Od 2012. godine sudjeluje u recenziji dva akademska časopisa.

Podijeli predavača

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds