Mihaela Smadilo

Iskusna liderica i direktorica ljudskih potencijala, fokusirana na orgnizacijsku kulturu, transformacije i učinak.
Koristeći više od 20 godina iskustva u različitim industrijama (IT, Telco, FMCG, skaliranje fintech start-upa) i ulogama (prodaja, savjetovanje o upravljanju i ljudskim potencijalima) pomaže liderima u razvoju autentične i inspirativne organizacijske kulture koja unaprijeđuje poslovne rezultate i zadovoljstvo poslom.
Kao savjetnik liderima i coach timovima, želi učiniti naše organizacije i poslovanje agilnijima, a organizacijsku kulturu inspirativnijom, stvarajući okruženje za razvoj talenta do njihovog maksimalnog potencijala.

ŠTO VAS OČEKUJE NA PREDAVANJU

HR od 2012. do 2022. s pogledom na budućnost

HR stručnjaci su pod većim pritiskom nego ikad da donose odluke koje izravno utječu na uspjeh njihove organizacije. To je posebno izraženo u situaciji dok se organizacije susreću sa značajnim promjenama zbog tehnološkog napretka, globalizacije i demografskih promjena. Kako se svijet mijenja, HRovci moraju razumjeti što mogu očekivati i prilagoditi svoje vještine kako bi se pripremili za ono što slijedi.
Kako HR može pripremiti i voditi organizacije uz njihovu novopronađenu agilnost i samopouzdanje, bez obzira na to koliko neočekivana promjena je pred njima?

Ključni HR trendovi u posljednjih 10 godina mogu nam pomoći da zamislimo što je pred nama. Ipak, nemojmo zaboraviti, “Najbolji način za predviđanje budućnosti je da je stvorimo.” (Peter Drucker)

Podijeli predavača