Mateja Terek

Nakon više od deset godina rada u industriji PR-a i komunikacija, tijekom kojih je strateški savjetovala niz domaćih i stranih tvrtki iz raznih industrija, Mateja se 2020. godine pridružuje Netgenu, domaćoj web development agenciji, na poziciji People & Communication Managera.

U Netgenu se otad bavi organizacijskim razvojem, s naglaskom na osobne razvojne planove te employer branding i zapošljavanja, ali i na razvoj i provođenje cjelokupne HR strategije. Uz nekoliko certifikata koje je dobila pri AIHR-u, Mateja je i certificirani NLP Master.

Na panelu će dati svoja viđenja o Generaciji Z, ponajviše u smislu privlačenja, zapošljavanja i zadržavanja ove demografske skupine, ali i po pitanju njenog stila interne komunikacije, uključenosti i posvećenosti poslu, motivacije i radne etike.

Što možete očekivati na panelu?

Generacija Z će do 2025. činiti više od jedne četvrtine radnog stanovništva, označavajući promjenu u dominaciji radne snage i uvod u novu eru vodstva.

Jesu li dosada navedene specifičnosti ove generacije mitovi ili stvarnost, kako tvrtke mogu reagirati na očekivanja pripadnika ove posve digitalne generacije i koje su njihove prednosti koje bismo se svi trebali truditi usvojiti, raspravit će naši sudionici panela: psihologinja Maja Vučić, Tik Tok mentor Dario Marčac, People & Communication Manager tvrtke Netgen Mateja Terek i People Analytics Specialist tvrtke A1 Andrija Vrhovnik.

Podijeli predavača