Marnick Vandebroek

Marnick Vandebroek traženi je i visoko ocijenjeni belgijski keynote speaker. Govori o puno tema: storytelling, komunikacija leadera i osobno brendiranje povezano s poticanjem inovacija, digitalnom transformacijom i promjenama unutar organizacija. Pomaže, obučava i podučava više od stotinu vlasnika tvrtki, menadžera i stručnjaka diljem Europe da se izraze na najsnažniji način. Radi s ljudima od multinacionalnih robnih marki do obećavajućih start-upova i scale-up poduzeća koja žele nadahnuti i sebe i druge na djelovanje. Vodi svoju tvrtku, Stand Up Company, zajedno sa svojom suprugom i poslovnom partnericom, Natalie Vandergraesen, a također je i autor poslovne knjige Stand Up to Stand Out: Expressing yourself in the most strong way.

Marnick ima iskustvo u digitalnom marketingu, ljudskim resursima, stand-up komediji, certificirani je NLP praktičar i stand-up komičar. Sretno je oženjen i ima dvije nevjerojatne mačke.

Osim toga, voli pisati, crtati, komedije, trčati s preprekama i trenirati poput Arnolda Schwarzeneggera.

Što možete očekivati na predavanju?

Cilj ovog govora je osnažiti prisutne HR-lidere, pokazati im koliko je lako stvoriti zanimljivu priču i donositi je s entuzijazmom. A sve to uz ogromnu dozu smijeha! Preporučujemo ne propustiti!

Podijeli predavača