Maja Vučić

Maja Vučić se bavi organizacijskom psihologijom od 2006. godine, od utvrđivanja uzroka problema unutar tvrtke, dijagnoze slabih i jakih strana ljudskih potencijala, selekcije zaposlenika po principu “prava osoba na pravom mjestu” i razvojem praktičnih i primjenjivih edukacija po mjeri u području menadžerskih vještina, komunikacijskih vještina, razvoja osobnih potencijala i međuljudskih odnosa.

Suradnica je Simulus Grupe kao edukator na brojnim projektima. Osnivačica je udruge Life Friendly Firm koja pomaže tvrtkama da svojim zaposlenicima pruže „Human-centered working experience“. Surađivala je s brojnim tvrtkama, javnim ustanovama i individualcima kao edukatorica iz područja visokog managementa i visoke politike za osobni rast i razvoj, komunikaciju, prezentacijske vještine i javne nastupe.

Diplomirala je na FFZG, Odsjek za psihologiju.

Što možete očekivati na panelu?

Generacija Z će do 2025. činiti više od jedne četvrtine radnog stanovništva, označavajući promjenu u dominaciji radne snage i uvod u novu eru vodstva.

Jesu li dosada navedene specifičnosti ove generacije mitovi ili stvarnost, kako tvrtke mogu reagirati na očekivanja pripadnika ove posve digitalne generacije i koje su njihove prednosti koje bismo se svi trebali truditi usvojiti, raspravit će naši sudionici panela: psihologinja Maja Vučić, Tik Tok mentor Dario Marčac, People & Communication Manager tvrtke Netgen Mateja Terek i People Analytics Specialist tvrtke A1 Andrija Vrhovnik.

Što možete očekivati na radionici?

Saznajte kako uz minimalna ulaganja možete u svojoj organizaciji stvoriti radnu okolinu u kojoj će nove generacije osjećati da se mogu razvijati i dati smislen doprinos. Bit će istraživanja, analiza, pobijanja mitova, psihoterapije i zdravog razuma, a vjerojatno ćemo se i nasmijati malo dok prolazimo kroz sve to.

Podijeli predavača