Lara Šubić Šuša

Nakon završenog ekonomskog fakulteta Lara završava i MBA te odlučuje spojiti business i ljudske potencijale. Svoju karijeru započela je 2005. godine kao asistentica na projektu Poslodavac Partner, a vrlo brzo nakon toga postala je koordinatorica. Veliki zaokret radi 5 godina kasnije kada seli u Francusku gdje proučava inozemne prakse upravljanja ljudskim potencijalima. Obogaćena novim perspektivama i kako kaže – vođena intuicijom, vraća se u SELECTIO gdje ponovno radi na projektu Poslodavac Partner, ali ovoga puta kao voditeljica koja nastavlja misiju izgradnje boljih radnih mjesta i podizanja kvalitete u upravljanju ljudskim potencijalima.

Što možete očekivati na panelu?

Odluke se u biznisu oduvijek primarno donose temeljem brojki, a njihova važnost je presudna i za uspješan Employer Branding. No često dolazi do pogrešne interpetacije i primjene podataka koje imamo ili do traženja odgovora na krivim mjestima.

Odgovor na pitanje i konkretne primjere kako vaša tvrtke može iskoristiti podatke za optimizaciju Employer Brandinga pružit će vam sudionici panela: Ivana Šarić Nađ, Employee experience and employer branding expert (Hrvatski Telekom), Vanda Lugarov, HR manager (MojPosao) i Lara Šubić Šuša, voditeljica projekta Poslodavac Partner (Grupa Selectio).

Podijeli predavača

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds