Krysia Sommers

Krysia je bivša nagrađivana novinarka koja je proteklih 10 godina provela u Bayeru – globalnoj tvrtki za životne znanosti, radeći na ključnim strateškim funkcijama: razvoju leadershipa, upravljanju promjenama i angažiranosti zaposlenika. Trenutno radi na poziciji Head of Innovation Engagement u Bayeru, gdje joj je ključna uloga angažirati i aktivirati 100.000 ljudi diljem Bayera kako bi iskoristili postojeće alate i mogućnosti koje zaposlenicima omogućuju stvaranje i inoviranje u svakodnevnom radu.

Prije nego se pridružila Bayeru, Krysia je radila kao novinarka pokrivajući teme prirodnih znanosti s naglaskom na kemiju za tiskovnu agenciju Thomson Reuters u Frankfurtu, kao njemačka dopisnica za The Guardian, urednica rubrike zdravsto u Birmingham Evening Mail-u u Velikoj Britaniji tijekom kojeg je dobila prvo priznanje za mladu reporterku godine za istraživačko novinarstvo u području medicinskog novinarstva.

Krysia ima diplomu iz područja tiskanog novinarstva, Joint Honours Bachelor francuskog i glazbe Royal Holloways Sveučilišta u Londonu koji je uključivao godinu studija na Sveučilištu Sorbonne u Parizu.

‚U prošlom‘ životu, Krysia je svirala violinu u orkestrima i kvartetima, a danas slobodno vrijeme provodi uživajući u kvalitetnom vremenu sa svojom obitelji.

ŠTO VAS OČEKUJE NA PREDAVANJU

A transformative journey to fuel innovation with entreprenuership at global life sciences company Bayer

  • Osnaživanje zaposlenika s novim alatima, platformama i programima koji vode novim poslovnim modelima
  • Ohrabrivanje entuzijasta rukovođenjem koje ima tri smjernice: sanjajte velike snove, započnite malim koracima i nemojte dopustiti da vas neuspjeh obeshrabri
  • Ugrađivanje inovacija kroz suradničke mreže i ekosustave usmjerene na zajedničko stvaranje i treniranje
Podijeli predavača