Katarina Pavliša

Katarina Pavliša je certificirani trener i coach osobnog razvoja, posvećena razvoju ljudskih potencijala i doprinosu u poboljšanju kvalitete života ljudi. Njenu kvalitetu i uspjeh u coachingu i edukacijama podupire preko 20 godina iskustva rada s ljudima, u korporacijama i poduzetništvu kao rukovoditelj, konzultant, edukator i coach. Međunarodno je certificirani Mindfulness i NLP Master Trainer te Mental, Business i Wingwave Coach.

Radeći u području upravljanja ljudskim potencijalima u organizacijama i rukovodećim pozicijama poput Coca-Cole, AWT-a i Croatia Airlines, iskusila je koliko je važno raditi na svom mentalnom, emotivnom i fizičkom zdravlju. Nakon više od 10 godina organizacijskog života i iskustva, pridružila se poduzetničkoj inicijativi Pravoj formuli u želji da pomogne organizacijama u razvoju ljudi kroz edukacije, coaching i savjetovanje. U međuvremenu se posvetila radu s ljudima kroz programe osobnog razvoja kako bi im pomogla da se riješe strahova i blokada i žive svjesnije, ispunjenije i uživaju u životu.

Osobno voli planinariti, putovati te istraživati i primjenjivati stečena znanja i alate iz osobnog razvoja, a posebna ljubav joj je mindfulness. Njen moto je: „Živi ono što voliš i voli ono što živiš“. Vjeruje kako svatko ima potencijal ostvariti uspješan i sretan život.

ŠTO VAS OČEKUJE NA RADIONICI

Mindfulness@Work

Uspješno se nositi sa stresom, imati fokus, inspiraciju i razvijenu emocionalnu inteligenciju neke su od najpoželjnijih vještina današnjice. Jer svaki dan se na mnogim radnim mjestima gubi vrijeme, novac i produktivnost zbog preopterećenih, rastresenih i umornih umova. Mindfulness je vrlo efikasan način kako postići više fokusa, jasnoće, kreativnosti i općenito poboljšati svoj wellbeing, a lako ga je prakticirati tijekom cijelog radnog dana. Kako? Baš kao i naše tijelo, našem je umu potreban trening kako bi funkcionirao u najboljem redu. Zato ćemo na ovoj radionici naučiti i prakticirati mindfulness tehnike koje vas mogu učiniti smirenijima i produktivnijima na poslu te imati pozitivan učinak na cjelokupno mentalno zdravlje.

Podijeli predavača