Johan Driessens

Ako tražite jednostavno predavanje, bookirajte sijedog profesora i savjetujemo da ne dolazite na događanje prvih 30 minuta. Ako tražite aktivno i motivirajuće iskustvo, Johan Driessens je osoba za vas. On je jedini Global Emerging Employer Branding Leader 2018. te ponosni nositelj nagrade The Best Employer Branding Agency of Belgium za 2021. godinu. Njegov nekonvencionalni, ali vrlo učinkovit pristup pomogao je stotinama tvrtki diljem svijeta da postave i poboljšaju svoje brendove. Čest je govornik na mnogim događanjima u različitim državama jer jamči iznimnu energiju i drugačije iskstvo. On je CEO, Chief Enthusiasm Officer i osnivač tHRibe Worlda, jedinstvenog eko sustava HR tvrtki koje su drugačije. Zato što vjeruje da je ‘drugačije bolje od boljeg’.

Johan ima više od 10 godina iskustva u području employer brandinga i autor je knjige ’Kako proživjeti entuzijastičniji život u 5 dana’. Otac je dvojice dječaka i vatreni navijač lokalnog nogometnog kluba.
Njegov alter ego je Superman, a brza Google pretraga otkrit će vam zašto!

ŠTO VAS OČEKUJE NA PREDAVANJU

The immersive employer brand

Sve je employer branding.
Ponovno razmislite o svom pristupu privlačenja i zadržavanja pravih talenata.
Što možete naučiti iz marketinga, a da će vam pomoći da postanete poslodavac kod kojeg zaposlenici žele raditi?

Drugačije je bolje nego bolje.

Dodajte iskustvo.

ŠTO VAS OČEKUJE NA RADIONICI

How to win the war for talent? Start keeping your talent!

Svi se bore za talente, zar ne? U ovoj radionici, Johan će vas voditi kroz (tajne) stavke ključne za uspješni angažman zaposlenika, i to s praktičnim primjerima. Saznajte kako pobijediti na tržištu talenata!

Podijeli predavača