Jasna Belamarić

Kao začetnica programa za razvoj rukovodećih državnih službenika i dugogodišnja suradnica Državne škole za javnu upravu Jasna je obrazovala više generacija rukovoditelja. Utemeljila je programe za nekoliko kolegija te je osmislila i provela brojne edukacijske i razvojne programe.

Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i educirala se u nekoliko psihologijskih pravaca nakon čega je stekla 20 godina iskustva kao HR stručnjakinja, trenerica i konzultantica za razvoj ljudskih potencijala. Na Visokom učilištu za ekonomiju poduzetništva predavala je kolegij Organizacijske psihologije, a danas se uz HR savjetovanje bavi i executive coachingom te istraživanjem organizacijske klime i radnog zadovoljstva.

Što vas očekuje na radionici?

Na Leadership radionici ćete uroniti u transformacijsko putovanje kako biste otkrili glavne karakteristike učinkovitog vodstva i kako biste stekli razumijevanje vašeg jedinstvenog stila vođenja kojim utječete na druge. Kristina Popović i Jasna Belamarić iz SELECTIO Grupe vodit će vas kroz impresivno i interaktivno iskustvo, pružajući vam praktične alate i savjete za poboljšanje vaših liderskih sposobnosti.

Podijeli predavača