Jasmina Lukačević

Jasmina Lukačević, po struci diplomirani inženjer matematike, radi u kompaniji HRPRO kao konzultantica HR softvera koji pokriva sve poslovne procese u području Upravljanja ljudskim potencijalima. Spoj IT-a i HR-a obilježili su zadnjih 18 godina njezine karijere . U nekadašnjem Siemensovom IT odjelu “PSE“ (Program ad System Engineering), u kojem je radila od 1998 – 2008, nakon više godina programerskog rada na IT projektima i dodatne edukacije u području HR-a, preuzela je funkciju HR managera i bavila se procesima razvoja ljudskih potencijala prvenstveno usmjerenih na što efikasniji, kvalitetniji i možda najvažnije „sretniji“ rad inženjera, developera, softver dizajnera i drugih istaknutih funkcija. Od 2008. godine u HRPRO-u se bavi HR procesima iz perspektive HRNET softvera koji ima ugrađeno veliko stručno znanje i puno godina iskustva iz raznih industrija i tipova kompanija (koristi se u 50 kompanija i 13 različitih zemalja u Europi, uz preko 80.000 izravnih korisnika).

Glavna područja njezinog rada jesu povezivanje poslovnih potreba klijenata i mogućnosti softvera te razvoj poslovanja HRPRO kompanije kroz razvoj procesa, ljudi, suradnje i odnosa (internih, s klijentima, partnerima te raznim organizacijama u Hrvatskoj i svijetu). Jasmina je također facilitator participativnih grupnih procesa i član više strukovnih organizacija i mreža od kojih ju posebno inspirira internacionalna mreža „The Art of Hosting Meaningful Conversations“ u kojoj aktivno sudjeluje od 2003. godine.

Podijeli predavača

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds