Jasmin Ibrahimović

Jasmin Ibrahimović poduzetnik je s bogatim međunarodnim iskustvom u području prodaje i menadžmenta. Osnivač je tvrtke Rainmaker d.o.o. koja posluje s misijom motiviranja ljudi na uspjeh kroz uspostavljanje odnosa povjerenja i inspiriranje produktivnih aktivnosti koje vode k ostvarivanju organizacijskih ciljeva i osobnih snova. Nedavno je preuzeo ulogu Regionalnog direktora za Jugoistočnu Europu u brzorastućoj multinacionalnoj kompaniji Rain International.

Njegova strast leži u obrazovanju, te radi kao stručni suradnik Instituta za menadžment u Zagrebu od 2011. Odgovoran je za nekoliko edukacijskih programa kao Programski direktor, te djeluje kao predavač. Osim podučavanja, Jasmin je predan i osobnom razvoju, edukaciji i rastu. Nedavno je obranio svoj magistarski rad te stekao titulu magistra znanosti na Rochester Institute of Technology. Također ima diplomu iz Ekonomije poduzetništva sa Sveučilišta VERN.

Podijeli predavača

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds