Ivana Štulić

Ivana Štulić je MSc in Applied Positive Psychology, trenerica, coach i konzultantica. 

Nakon završenog studija na FER-u, a slijedeći svoj interes za razumijevanjem biznisa i rad s ljudima, nastavlja karijeru u velikim multinacionalnim tvrtkama (Deloitte, Generali, Oman mobile) gdje je radila kao konzultant te menadžer projekata i poslovnih procesa. Nakon 10 godina rada u kompanijama, od 2015. vodi biznis za poslovno savjetovanje, edukacije i treninge, coaching i osobni razvoj u kojem radi s brojnim korporativnim i individualnim klijentima. 

Ivana je završila magisterij u Cambridgeu, u Velikoj Britaniji te stekla titulu MSc in Applied Positive Psychology. Certificirani je trener poslovnih edukacija, NLP business & manager coach te certificirani Appreciative Inquiry praktičar. Također je završila četverogodišnju edukaciju iz tjelesno-orijentirane psihoterapije kao i dvogodišnju postdiplomsku edukaciju iz istog područja. U 2021. godini je stekla i diplomu Corporate Wellbeing Coacha od Kingstown Collegea u Irskoj.

Autorica je knjige “Kako voljeti život” te članica predsjedništva Hrvatske udruge za coaching. U slobodno vrijeme voli plesati, planinariti i jedriti.

ŠTO VAS OČEKUJE NA PREDAVANJU

Wellbeing zaposlenika – je li se isplati ulagati i u što?


Wellbeing zaposlenika je od početka pandemije (konačno) dobio zasluženu pažnju. Neki su s tom temom krenuli i ranije, ali sada su gotovo svi HR stručnjaci kao i menadžeri uvidjeli da treba poduzeti nešto, ali što? Nije svaka inicijativa predodređena za uspjeh, a i Uprave će uvijek postavljati pitanje isplativosti ulaganja. Kako bi mogli unaprijediti postojeće prakse u vašoj kompaniji ili započeti s njima na bolji način, u ovom predavanju s naglaskom na praktičnost bit će predstavljeni provjereni ključni čimbenici uspjeha i isplativosti wellbeing strategija, a sve kroz prizmu pozitivne psihologije, znanosti o optimalnom ljudskom funkcioniranju. U predavanju će biti izloženi primjeri dobrih praksi iz raznih industrija za različite razvojne faze organizacije, rezultati provedenih istraživanja te iskustvo s terena za one kompanije koje su u tome bile najuspješnije. Ujedno će biti ponuđeni odgovori na to kako izabrati između više opcija wellbeing inicijativa, kako bolje angažirati menadžere u provedbu te što učiniti da se što više ljudi uključi u ponuđene aktivnosti.

Podijeli predavača

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds