Ivana Barbara Turkalj

Kada se prije 15 godina priključila timu wellbeing entuzijasta, njezin talent za osmišljavanje inovativnih korporativnih programa s naglaskom na dobrobit pojedinca, otvorio je vrata novim pristupima brige o zaposlenicima. Ubrzo je postalo očito da je veza između osobnog kapaciteta energije i radne efikasnosti ključni element koji je nedostajao mnogim kompanijama. 

Prije toga, stekla je neprocjenjivo iskustvo u svijetu novinarstva i marketinga. Ta raznolika pozadina omogućila joj je širinu u analiziranju stanja i stvaranju inovativnih wellbeing rješenja i strategija za brojne kompanije diljem središnje i jugoistočne Europe. Njezina sposobnost osluškivanja potreba ljudi i iznimna perceptivnost omogućili su joj da prilagodi rješenja za svaku situaciju.

Njezina strast prema promjeni načina razmišljanja o wellbeing-u zaposlenika dovela je do uvjerenja da je upravo to ključni znak uspješnih tvrtki. Njezino srce i duša ulažu se u svaki projekt jer vjeruje da sretni, zdravi zaposlenici čine temelj uspjeha svake organizacije.

Što možete očekivati na radionici?

Kroz konkretne smjernice na ovoj radionici saznat ćete kako optimizirati vaš energetski kapacitet na učinkovit i održiv način.

Cilj ove interaktivne prezentacije je razumijevanje:

–  važnosti osobnog kapaciteta osobe

–  ključnih čimbenika koji utječu na osobni kapacitet, na poslu i izvan njega

–  korelacije osobnog kapaciteta i efikasnosti zaposlenika

Podijeli predavača