Hrvojka Kutle

Hrvojka je leadership development coach, konzultant, mentor, facilitator i trener sa više od 20 godina iskustva rada u različitim industrijama.

Nakon završenog studija psihologije zaposlila se u INA trgovini kao psiholog. Dolaskom u Zvijezdu i sustav Agrokor Koncerna krenula je u smjeru HR generalista te usporedno s razvojem područja ljudskih resursa unutar organizacije, prelazi u management tim.

Karijeru nastavlja u Iskon Internetu gdje stiče daljnje iskustvo u managementu ljudskih potencijala. Pet godina radila je na Novoj TV kao Direktor ljudskih resursa. Sredinom 2018. godine mijenja branšu i prelazi u IN2 na poziciju Direktorice HR-a, a poslije Direktorice HR-a i komunikacija.

Nakon 20 godina rada u raznim organizacijama odlučila se za putovanje zvano Coaching kao primarno. Razvojem pojedinaca, timova i organizacija kroz dodatni rad bavi se više od 10 godina. Glavno područje njezinog interesa je individualna i timska transformacija koja nastaje kao ishod biranja leadership i coaching mindset-a.

Certificirani je Co-Active coach (CPCC), članica je International Coaching Federation (ICF), posjeduje AoEC Practitioner Diploma in Executive Coaching, 3Brains Coaching Certification te Leadership Circle ProfileTM practitioner certification.

Podijeli predavača