Evi Prokopi

Dr. Evi Prokopi je višestruko nagrađivana Success Coach & Trainer. Ona je multikulturalna stručnjakinja koja je živjela u 6 zemalja i radila s ljudima iz 58 država. Ima ogromno iskustvo u regrutaciji zaposlenika, coachingu, vođenju timova online, hibridno i ‘od doma’ za više od 100 tvrtki i start-upova globalnog poslovnog časopisa Fortune.

Evi, predsjednica Cosmoleadershipa, globalne udruge lidera, prva je i najmlađa Grkinja koja je ikad pričala na kongresu Globalnog instituta za upravljanje projektima i jedna je od 100 HR infulencera 2020. na svjetskoj razini. CEO Today je Evi nagradio nagradom za Najboljeg lidera 2021. i 2022. Također, jedna je od 41 top stručnjaka za budućnost rada na listi koju su kreirali Accenture i Wikistrat.

Kao certificirana NLP trenerica uspjeha, mentorica na globalnom projektu Women in Tech i direktorica tvrtke Skema Projects, Evi želi osnažiti ljude i pomoći im da ostvare svoje ciljeve. Evi je međunarodni govornik i autorica bestsellera The Success Playbook: The 8 habits of happy & successful people koja je dostupna na engleskom i srpskom jeziku, a nedavno je objavila i drugu knjigu Leadership Like a Fairytale.

ŠTO VAS OČEKUJE NA PREDAVANJU

Responsible Leadership as a key factor for future of work in 2025

Unazad nekoliko godina, naši životi su se promijenili, uključujući i način na koji komuniciramo, radimo i vodimo timove. Mnogi ljudi rade ‘od doma’, a još više projekata se vodi ’remote’. Možemo zaključiti da nam je budućnost hibridna: virtualna radna mjesta su prihvaćena, a od nas se očekuje da radimo besprijekorno. U ovom predavanju, Evi će nas naučiti kako odgovorno voditi i inspirirati timove te kako im pomoći da razviju svoje vještine rješavanja problema i kritičkog razmišljanja.

Ishodi predavanja:

  • Shvatiti što podrazumijeva odgovorno vođenje na radnom mjestu
  • Naučiti kako razviti angažman tima i vještine rješavanja problema
  • Kao odgovorni lider istražiti alate koji se odmah mogu koristiti
Podijeli predavača