Elisabeth Burgis

Mag. Elisabeth Burgis direktorica je ljudskih potencijala Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG. Od listopada 2013. godine odgovorna je za strateško upravljanje ljudskim resursima, uključujući employer branding, edukacije i razvoj, zapošljavanje, upravljanje talentima, HR operacija i transformacije.
Prije dolaska u Falkensteiner Michaeler Tourism Group, Elisabeth Burgis je bila na poziciji Regional Business HR Manager CEE (Central Eastern Europe) u kompaniji Hewlett Packard, globalnoj IT kompaniji radeći na HR strategiji i fokusirano na upravljanje talentima, razvoj, planiranje radne snage, organizacijsku transformaciju i upravljanje promjenama. Prije toga je bila je na pozicijama Regional Talent Manager CEE, European Learning and Development Consultant i globalni Project Manager for Talent Programs.
Predaje na preddiplomskom studiju International Business Administration na University of Economics u Beču i University of Southern California. Osim toga, certificirani je coach, OD konzultant i MBTI trener. Elisabeth Burgis živi u Beču, udana je i majka dva dječaka, u dobi od 12 i 15 godina.

Podijeli predavača