dr. sc. Dario Car

Doktor je znanosti u području društvenih znanosti, polje psihologije. Nakon što je kraće vrijeme proveo radeći u jednoj zagrebačkoj bolnici, svoju karijeru nastavlja u telekomunikacijskoj tvrtki gdje je prošao pozicije od stručnjaka do voditelja. Duži period radi kao asistent na visokoškolskoj ustanovi i predavač stručnih seminara nakon čega se posvećuje industrijsko-organizacijskoj psihologiji. Formalnu edukaciju nadopunjava nizom stručnih seminara i specijalističkih usavršavanja iz područja upravljanja ljudskim potencijalima. Autor je više stručnih priručnika na temu upravljanja odnosa s kupcima i razvoja lidera te redoviti kolumnist u raznim hrvatskim ICT, psihologijskim i poslovnim e-časopisima poput Lidera, Netokracija i drugih.

Što možete očekivati na radionici?

Iako se čini nemoguće povezati Lego kockice, psihologiju i romane Agathe Christi „Orient Express“ te Marije Jurić Zagorke „Tajna krvavog mosta“ očekuju vas jedinstvene i interaktivne radionice.

Uz pomoć Lego Serious Play metodologije, ove radionice će vam pružiti jedinstvenu priliku za dublje razumijevanje, u ovom slučaju glavnih protagonista romana, a kasnije sebe i vaših suradnika, istražujući skrivene aspekte osobnosti.

Ova kreativna i angažirajuća aktivnost potiče dublje razmišljanje, timski rad i otvara put za nove spoznaje.

Uz navedeno radionice će vam pružit priliku da:

•    istaknete i proširite svoje spoznaje o samima sebi,

•    razvijete vještine timskog rada i komunikacije,

•    povežete se s drugim sudionicima konferencije na dubljem nivou,

•    istražite nove perspektive, rješenja i strategije u radnom okruženju

Podijeli predavača

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds