Debra Corey

Debra Corey vrlo je iskusna i nagrađivana stručnjakinja iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, autorica 3 knjige, a nedavno se pronašla u top 101 globalnih influencera u području angažiranosti zaposlenika. Uzbudljivu i raznovrsnu karijeru obilježio je rad u globalnim kompanijama poput Gap-a, Honeywella, Merlin Entertainmenta gdje je razvijala te radila na implementaciji HR strategija. Njezin pristup radu pomalo je buntovnički a sve u svrhu pomicanja granica, izazivanja ‘statusa quo’ što na kraju zaista i utječe na veću angažiranost zaposlenika.

Debra je okrenula svoju karijeru u smjeru koji naziva ‘pay it forward’ te kroz vođenje radionica, prezentacije i pisanje utječe na pojedince i kompanije širom svijeta.

ŠTO OČEKIVATI NA PREDAVANJU:

Being an employee engagement rebel in this new world of work

Stari načini upravljanja ljudima pomalo odlaze u zaborav. Gledajući globalno, samo 15% zaposlenika zaista je angažirano na svojim radnim mjestima. Osigurati dugoročan razvoj kompanijama nije uvijek lagan zadatak, a za poticanje rasta potrebno je promijeniti i načine razmišljanja. Kršenje tradicionalnih pravila HR odjela te buđenje buntovnika u sebi dovest će do kreiranja kvalitetnijih akcija u području angažiranosti i iskustva zaposlenika.

Kroz predavanje će sudionici bolje razumjeti kako se svijet rada mijenja, što zapravo znači angažiranost zaposlenika, kako aktivirati buntovnika u sebi koji će izazivati status quo i pomoći u kreiranju izvrsnog mjesta za rad svojim zaposlenicima.

Podijeli predavača

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds