Daniela Landherr

Daniela Landherr bivša je Googleova korporativna voditeljica koja je postala izvršna trenerica koja inspirira lidere da transformiraju svoju radnu kulturu, njegujući uključive i učinkovite organizacije u kojima zaposlenici potiču najsuvremenije inovacije.

Tijekom proteklih 20 godina Daniela je radila na području angažiranja talenata, razvoja i mentorstva lidera, kulturne transformacije, učinkovitosti tima i psihološke sigurnosti. Na poslovnoj školi INSEAD stekla je titulu Master of Change te je završila program izvršnog vodstva na Stanford Graduate School of Business. Tijekom svojih 15 godina u Googleu Daniela je izgradila i vodila nekoliko multinacionalnih timova i organizacija te učila voditelje kako da učinkovito transformiraju svoje timove i organizacije kako bi maksimalno povećali njihov potencijal za poticanje inovacija.

Daniela također podučava lidere prema embaX programu Sveučilišta u Zürichu, predaje na Sveučilištu primijenjenih znanosti u Zürichu na programu EMBA u digitalnom vodstvu, nudi gostujuća predavanja na raznim sveučilištima, radi u nekoliko odbora i drži inspirativna predavanja u cijelom svijetu.

ŠTO VAS OČEKUJE NA PREDAVANJU

How working culture drives innovation

Je li kulturna transformacija samo još jedna popularna riječ u novom radnom okruženju uzrokovanom pandemijom? S tvrtkama koje žele inovacije u ovoj novoj poslovnoj stvarnosti, Daniela Landherr dijelit će uvide i saznanja iz 15 godina u Googleu o tome kako radna kultura pokreće inovacije. Pridružite nam se na predavanju kako biste čuli o Googleovom pristupu izgradnji sjajnih timova i kako učenje otkriva što uistinu uključuje i osnažuje talente i potiče inovacije.

ŠTO VAS OČEKUJE NA RADIONICI

HIRING: Culture Fit or Culture Add?

Zaokret u novu, hibridnu i fleksibilniju stvarnost posla i radnog mjesta, potaknuo je zaposlenike na traženje svrhe u njihovom poslu kao i na traženje osjećaja pripadnosti na radnom mjestu. Kada se uklopimo, osjećamo li zapravo da pripadamo ondje?

Pridružite nam se na radionici s Danielom Landherr kako bi istražili razliku između’culture fit’ i ‘culture add’ i saznajte što potiče psihološku sigurnost i inovacije.

Podijeli predavača