Dagmar Suissa

Dagmar je facilitator, coach, trenerica i predavačica na Karlovom Sveučilištu u Pragu. Proučavala je kliničku i transpersonalnu psihologiju u Parizu i Londonu te provela više od 15 godina na različitim vodećim pozicijama u HR-u i u različitim industrijama kao što su Anheuser-Busch InBev, mBank, Marks&Spencer i Alma Media. Tijekom ovih godina posebno je uživala radeći na projektima transformacije HR-a na područjima organizacijske kulture, razvoja talenata i vodstva organizacije. Zalaže se za inovativan pristup HR-u i vodstvu općenito prilagođavajući ga potrebama današnjeg VUCA svijeta. Trenutno je posvećena radu s organizacijama na razvoju HR profesionalaca i lidera kompanija.

Dagmarin pristup HR-u se najbolje može opisati kao eklektičan i zaigran. Uživa u pomicanju granica ljudskih resursa izvan tradicionalnog dosega, proučavajući teme poput uloge igre, sreće i spiritualnosti na radnom mjestu i biznisu općenito.

ŠTO VAS OČEKUJE NA PREDAVANJU

Seven stages of power 

Kao pojedinci i organizacije, više smo nego što mislimo. Putujući kroz različite faze osobne i organizacijske moći, svi tražimo i dobivamo snagu iz vanjskih izvora. Tek kada otkrijemo i osnažimo vlastitu unutarnju moć, možemo dosegnuti nove razine kreativnosti, angažiranosti i sveukupne učinkovitosti.

Dagmar će vas provesti kroz sedam faza moći i pokazati vam kako se kroz proces rastuće snage možete razvijati kao pojedinci i transformirati kompaniju u novom smjeru. Imat ćete priliku prepoznati u kojoj se fazi trenutno nalazite, i što vam treba da dođete do nove razine.

Podijeli predavača