Claude Silver

 

Podučavanje. Razvoj tima. Vođenje sa srcem. Značajno povećanje produktivnosti. To su samo neke od vještina koje je Claude Silver izbrusila kada je vodila adrenalinsku i tvrtku za surfanje u San Franciscu. Danas te vještine koristi u potpuno drugačijem okruženju.

Claude je prva ‘Chief Heart Officer’ tvrtke VaynerMedia i općenito u svijetu te je poznata po drugačijem pristupu vođenju i ljudskim potencijalima. Naglasak stavlja na prepoznavanje i razvoj potencijala zaposlenika stvaranjem prijateljskih odnosa, poticanjem snažne inkluzivne kulture, osnaživanjem timova usmjerenih na svrhu te prožimanjem cijele tvrtke zaraznim optimizmom. Tri desetljeća karijere Claude Silver uključuju i vodeće pozicije u reklamnim angencijama te konzultantske angažmane s različitim klijentima.

ŠTO VAS OČEKUJE NA PREDAVANJU

Bringing humanity back to workplace

Novo normalno zahtijeva i novo razmišljanje, a to znači odbacivanje svih pravila i oslanjanje na ono što svi znamo da zapravo funkcionira – povezivanje i vođenje srcem. Zaposlenici su prije svega ljudi, a putem smo to negdje zaboravili.

Kroz svoje predavanje, Claude će vas potaknuti da kulturi organizacije pridonesete gledajući kroz perspektivu da su na poslu svi 100% ljudi. Inspirirat će vas da krenete u akciju – da unesete empatiju, autentičnost i ambiciju u organizacije. Znat ćete kako stvoriti osjećaj pripadnosti, njegovati svrhu i slaviti radost. S predavanja ćete otići s bitnim informacijama i metodologijama koje će vam pomoći da stvorite timove za osnaživanje kulture organizacije i kolektivne energije.

Podijeli predavača