prof. dr. sc. Mirando Mrsić, dr. med.

Prim. dr. Mirando Mrsić, Ministar rada i mirovinskog sustava, liječnik je i izvanredni profesor na Katedri za internu medicinu zagrebačkoga Medicinskog fakulteta. Diplomirao je i doktorirao na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a primarijus je postao 2004. Kao internist-hematolog bio je voditelj jedinice za transplantaciju koštane srži u Zavodu za hematologiju KBC-a Zagreb, a neko vrijeme i član uprave KBC-a. Pročelnik je Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja koštane srži te suosnivač i medicinski direktor Zaklade “Ana Rukavina”.

Član je glavnog odbora SDP i potpredsjednik zagrebačke gradske organizacija SDP-a. Od 2005. u više je mandata biran za zastupnika SDP-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini. Od 2007. godine izabran je za zastupnika u Hrvatskom saboru, član Odbora za informiranje, informatizaciju i medije te član Odbora za zdravstvo i socijalnu skrb.

    *By submitting your e-mail address you agree to receive news about HR Days conference. You can unsubscribe at any time by clicking the 'Unsubscribe' button.

    This will close in 0 seconds