Spriječite loše šefove u uništavanju karijera… I, još važnije, nemojte postati ‘jedni od njih’!

U Rovinj stižu Debra i Ken Corey, duo koji razotkriva tajne snažnog liderstva te loših šefova.

U vašim kalendarima, planerima i virtualnim podsjetnicima već danas zaokružite 8. i 9. svibnja jer upravo to su datumi kada će se regionalna HR zajednica ponovno okupiti u čarobnom Rovinju, na 12. HR Days konferenciji!

Svoj dolazak u Istru potvrdili su neki od najprestižnijih svjetskih predavača, inspirativnih govornika i stručnjaka za ljudske resurse, koji će obogatiti vaše znanje i potaknuti sagledavanje novih perspektiva u području ljudskih potencijala.

Spriječite loše šefove u uništavanju karijera zaposlenih

Prestižnu autoricu, psihologinju i autoricu dr. Maggi Evans, baš kao i arhitekta pobjedničkih timova Armina Trosta već ste imali prilike upoznati, a danas predstavljamo jedan, po mnogočemu, poseban duo.

Usprkos nebrojeno puta ponovljenoj (a neki bi rekli i dokazanoj) tvrdnji kako, za razliku od čokoladnog brownieja i sladoleda od vanilije, posao i privatni život ne bi trebalo miješati, oni su odlučili prkositi izgledima i dokazati suprotno.

Debra i Ken Corey, prvi su supružnici koji će, i to u tandemu, osvojiti pozornicu u Rovinju!

Debra je iskusna i nagrađivana savjetnica za ljudske resurse, vrhunska govornica i autorica šest knjiga od kojih je jedna proglašena jednom od najboljih 101 globalnih utjecajnih osoba kada je u pitanju uključivanje zaposlenika.

Ken je iskusni inženjer i pionir u poticanju inovativnih rješenja u upravljanju zaposlenicima, s bogatom karijerom koja traje više od tri destljeća, tijekom koje je bio šef razvoja visokoproduktivnih timova te voditelj složenih projekata i unapređenja naprednih inženjerskih praksi u tvrtkama, od startupa do velikih poduzeća.

Što dobijemo kada pod svjetla reflektora stavimo navedenu poslovno-privatnu kombinaciju?

Pa, pored čitavog niza internih šala i dosjetki kakve samo višegodišnji partnerski odnos može proizvesti, tu je i njihovo zajedničko predavanje na temu s kojom se većina nas može poistovjetiti: “How to stop your bad bosses from ruining lives”.

Debra i Ken s nama će nam približiti 10 vrsta užasnih šefova, otkriti Model blokova za izgradnju sjajnih lidera te podijeliti stvarne priče o lošim šefovima i savjete što je potrebno učiniti kako ne biste postali jedan od njih.

Ranoranioci, priznajemo, kod nas imaju poseban status! I zato, zauzmite svoje mjesto na HR Days konferenciji po posebnoj Early Bird cijeni!

Podijeli ovu objavu