Savladajte umjetnost zadržavanja talenata!

Armin Trost, arhitekt pobjedničkih timova i uspješnog zadržavanja zaposlenika stiže u Rovinj, na 12. HR Days konferenciju!

U poslovnom svijetu, gdje su promjene jedina konstanta na koju možemo računati, zadržavanje vrhunskih talenata postalo je “gordijski čvor” modernog upravljanja ljudskim resursima koji malotko uspješno i u kontinuitetu uspijeva raspetljati. Ili, ako već ne ide mirnim putem, onda barem presjeći na dva dijela kao što je to, kažu legende, učinio Aleksandar Veliki.

Srećom, kako bismo zajedno s vama otključali tajnu dugoročnog zadržavanja ključnih pojedinaca, HR Days konferencija – koja će se održati 8. i 9. svibnja 2024. u Rovinju – pronašla je svog modernog ‘Aleksandra Velikog’ iz svijeta ljudskih potencijala – profesora Armina Trosta!

Profesor Trost, vodeći autoritet u upravljanju ljudskim resursima, od 2005., na Sveučilištu Furtwangen u Njemačkoj predaje, istražuje i pruža strateške savjete tvrtkama svih profila, postavljajući standarde u području ljudskih resursa, s posebnim naglaskom na zadržavanje talenata.

Ne gubite korak s trendovima

U okviru svog interaktivnog predavanja ‘The Art of Retention – How managers mindfully can build strong ties to their employees’, profesor Trost će postaviti temeljna pitanja koja pogađaju samu srž problema zadržavanja talenata:

Zašto međuljudski odnosi igraju neopisivo važnu ulogu u zadržavanju zaposlenika?

Kako ostvariti ravnotežu između samokontroliranog angažmana radnika i njihove potrebe da brinemo o njima?

Koji je razlog odlaska talenata iako im nudimo čitav niz atraktivnih pogodnosti?

Dok se svijet HR-a neprestano i nepovratno mijenja, profesor Trost neumorno istražuje nijanse umjetnosti zadržavanja talenata, naglašavajući metode kroz koje menadžeri, poput vještih arhitekata odnosa, mogu graditi ne samo jake, već i održive mostove sa svojim zaposlenicima.



Podijeli ovu objavu