10. HR Days konferencija: Jubilarka koja se ne propušta!

Najznačajnija regionalna HR konferencija koncem ljeta, 21. i 22. rujna u Rovinju, proslavit će poseban jubilej – desetljeće promicanja uloge ljudskih potencijala!

Nekoć davno, daleko prije pojave suvremenih orijentacijskih pomagala poput kompasa, ili nešto modernijeg GPS sustava, svi putnici namjernici koji su prolazili nepreglednim prostranstvima Rimskog Carstva, ma kako izgubljeni bili, utjehu su mogli pronaći u općeprihvaćenom vjerovanju kako ‘svi putevi vode u Rim’.

Stoljećima i nebrojenim prometnim pravcima kasnije, čini nam se kako je stigao pravi trenutak za ‘redizajn’, ili barem nadogradnju, ove čuvene izreke. Ona bi danas, recimo, mogla glasiti:

Sve ceste i autoputevi, pomorski pravci, željezničke pruge i zračne linije, čak i pješačke staze kojima kroče HR profesionalci vode u Rovinj, na HR Days konferenciju!

Nikad veći interes publike!

Jubilarno, deseto po redu izdanje vodeće regionalne konferencije o ljudskim potencijalima u organizaciji MojPosao, koja od 2013. godine okuplja HR zajednicu s ciljem stvaranja nezaboravnih iskustava, promišljanja o trendovima u struci i razmjene znanja, održat će se 21. i 22. rujna u Rovinju!

Kao i dosad, konferencija će ponuditi fantastična predavanja vodećih HR stručnjaka, raznovrsne i praktične radionice usmjerene na razvoj profesionalnih (ali i osobnih) vještina, predstavljanje najoriginalnijih HR praksi u Hrvatskoj i regiji, networking s kolegama iz struke… i koješta drugo!

Kvalitetu ovogodišnjeg programa potvrđuje i nikad veći interes publike za dolazak u Rovinj.

Naime, mjesec dana uoči početka konferencije, sva mjesta u glavnoj konferencijskoj dvorani su popunjena

Za sve one koji ne žele propustiti priliku za druženje s kolegama iz struke i networking, osigurali smo live stream iz sporedne dvorane hotela Lone u Rovinju, a i dalje je moguće kupiti online kotizaciju koja vam omogućuje praćenje konferencije iz udobnosti vlastitog doma ili pak iz ureda.
Preostalo je malo slobodnih mjesta, stoga prijavite se čim prije!

Predavači svjetskog glasa

Deseta po redu HR Days konferencija ’pod povećalo’ će staviti drugačije oblike vodstva, zasnivane na prepoznavanju i razvoju potencijala zaposlenika, izgradnji prijateljskih odnosa te poticanju snažne inkluzivne kulture.

O ovim važnim temama više ćemo doznati od vodećih svjetskih autoriteta u području ljudskih potencijala. 

Antoni Lacinai, međunarodni autoritet i stručnjak za komunikaciju otkrit će nam tri komunikacijske supermoći uz koje ćemo jednostavno povećati nivo angažiranosti naših zaposlenika. ‘Chief Heart Officer’ Claude Silver potaknut će vas da u vaše organizacije unesete empatiju, autentičnost i ambiciju, jedinstveni ‘direktor entuzijazma’ Johan Driessens ima odgovor na pitanje ‘kako pobijediti u ratu za talente?’, dok multikultiralna stručnjakinja dr. Evi Prokopi zna zašto samo odgovorni lideri mogu inspirirati ljude. Executive trenerica i predavačica Daniela Landherr sudionike konferencije će upoznati s kulturnom transformacijom u poslovanju, a HR menadžerica Vladimira Senčar Perkov će svojim predavanjem potvrditi kako je ljudskim potencijalima, baš kao i u svijetu, ‘stalna samo mijena jest’.

Uvodno ovogodišnje predavanje na temu ‘Leadership: Finding Balance between External Demands and our own Internal Limitations’, održat će Vesa-Pekka Kirsi, viši potpredsjednik Alma Career.

Više detalja o programu potražite OVDJE.

Radionice, radionice, radionice!

Ako smo išta naučili tijekom svih ranijih izdanja konferencija, onda je to kako kvalitetnih radionica nikad dosta! Upravo zato smo ove godine pripremili niz korisnih i praktičnih radionica: 

  • ‘How to win the war for talent? Start keeping your talent!’, Johan Driessens 
  • ‘Hiring – Culture add or culture fit’, Daniela Landherr
  • ‘Lideri u doba Big Quita: Pet ključnih vještina vođenja ljudi’, Zvonimir Galić i Maja Parmač Kovačić
  • ‘Kakva je veza između leadershipa i bolovanja?’, Sandra Ćupurdija i Maja Vučić
  • ‘The Levels of Employee Experience in the Hybrid Work Environment’, Nic Vasiliu

HR prakse

Tijekom konferencije će biti podijeljene i nagrade najboljim regionalnim HR praksama!  

Priznanje je to predanom i planskom radu tvrtki i organizacija, timovima i pojedincima koji su izvrsni u upravljanju ljudskim potencijalima. Od ove godine, uz tvrtke iz Hrvatske, prakse su prijavile i tvrtke iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije. 

Na kraju dana slijedi HR Nights!

Od prvog dana smo pobornici ideje kako je za bilo kakav uspjeh u životu i poslu osim predanog rada podjednako važna (a često i važnija) dobra zabava. Za dobar provod i salve smijeha pobrinut će se legendarni glumac Zijah Sokolović, koji će pred publikom konferencije odigrati skraćenu verziju monodrame ‘Lijevo, desno, glumac!’. 

Po završetku prvog dana konferencije uslijedit će druženje na plesnom podiju uz fantastičnog Antu Gelu i njegov bend, na još jednom nezaboravnom HR Days tulumu.

Partner konferencije je Algebra, a sponzori LQHR cloudHalpetLife Friendly FirmMicrosoftCarlsberg i Lamaro digital.

Podijeli ovu objavu