10. HR Days konferencija vam uz inspirativna predavanja donosi i odličnu zabavu, vrhunske glazbenike i glumce

Još nas nešto manje od mjesec dana dijeli od ovogodišnjih HR Daysa. Pridružite nam se u Rovinju 21. rujna.

HR Days konferencija nestrpljivo kuca na vrata. Tek mjesec dana dijeli nas od jubilarnog susreta HR stručnjaka pa s velikim zadovoljstvom objavljujemo da je detaljan program konferencije objavljen!

Dok s nestrpljenjem iščekujemo 21. rujan, predstavit ćemo vam sadržaj ovogodišnje HR Days konferencije:

U Rovinj stižu nenadmašni stručnjak za komunikaciju Antoni Lacinai, multikultiralna stručnjakinja dr. Evi Prokopi, poslovna trenerica Pilar Cabral Majerović, ‘direktor entuzijazma’ Johan Driessens, ‘Chief Heart Officer’ Claude Silver, executive trenerica i predavačica Daniela Landherr te docentica Maja Parmač Kovačić i profesor Zvonimir Galić s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Uz predavanja, očekuje vas i panel rasprava na vrlo aktualnu temu: ‘Great Resignation: Odlaziš ili ostaješ?’

Za one koji žele znati više

Ovogodišnji Masterclass vodi Pilar Cabral Majerović, a kroz interaktivnu radionicu otkrit ćete jeste li lideri kakvi ste htjeli biti. Osim Masterclassa, očekuju vas radionice na temu zadržavanja talenata, zapošljavanja, ključnih liderskih vještina, a saznat ćete i koja je veza između leadershipa i bolovanja, kao i što se točno i na koji način promijenilo u hibridnom radnom okruženju. O tome će vas putem radionice obavijestiti Maja Vučić i Sandra Ćupurdija te Microsoftov stručnjak Nic Vasiliu.

Gušti su gušti

Već i ptičice na granama znaju da HR Dayse, osim poprilično profesionalnog i ozbiljnog programa, prati i zavidna razina zabave.

Upravo zbog toga, iznimno nam je drago najaviti vrhunskog glumca Zijaha Sokolovića! Zijah će svojim prepoznatljivim stilom unijeti novu dozu energije u našu dvoranu, a da nitko ne ode bez osmijeha pobrinut će se svojom monodramom Lijevo, desno, glumac!

Koje ime vam prvo padne na pamet kada zamišljate party s gitaristom u glavnoj ulozi? Ante Gelo? I nama! Pretpostavljate već, Ante Gelo će nas sa svojim bendom zabavljati do dugo u noć, a ne sumnjamo da će vas već s prvim taktovima dozvati na plesni podij!

Treba li vam još razloga da postanete sudionik ovogodišnje konferencije? Nismo ni mislili!

Registrirajte se već danas – ostalo je još jako, jako malo mjesta!

Partner konferencije je Algebra, a sponzori LQ, HR cloud, Halpet, Life Friendly Firm, Microsoft, Carlsberg, Lamaro digital, Orbico i Sana delikatese.

Vidimo se u Rovinju!

Podijeli ovu objavu