Budućnost rada pripada onima koji vode srcem, povezuju i šire optimizam

Deseta po redu HR Days konferencija ’pod povećalo’ će staviti drugačije oblike vodstva, zasnivane na prepoznavanju i razvoju potencijala zaposlenika, izgradnji prijateljskih odnosa te poticanju snažne inkluzivne kulture. Vidimo se 21. i 22. rujna u Rovinju!

Tzv. ’Novo normalno’, koje je u međuvremenu izgubilo svoj prefiks – postavši samo ’normalno’, donijelo je niz promjena u naše radne okoline, prisiljavajući nas na odbacivanje dotadašnjih pravila i ustaljenih poslovnih normi. Pritom nas je podučilo ili, bolje rečeno, podsjetilo kako neovisno o vanjskim utjecajima u poslovnom svijetu postoji nešto što jamči uspjeh – povezivanje i vođenje sa srcem.

Drugačiji oblici vodstva, temeljeni na razvoju potencijala svakog radnika, stvaranju okruženja koje će poticati nastanak inkluzivne poslovne kulture te prožimanju tvrtke zaraznim optimizmom naći će se u fokusu ovogodišnje HR Days konferencije, koja će se održati 21. i 22. rujna u Rovinju!

‘Chief Heart Officer’ je sve što budućnost HR-a treba

O ovoj temi ćemo nešto više doznati od Claude Silver, ‘Chief Heart Officer’ tvrtke VaynerMedia, poznate širom svijeta po drugačijem pristupu upravljanju zaposlenicima. 

Kroz svoje predavanje ‘Bringing humanity back to workplace’, Claude će vas potaknuti da kulturi organizacije pridonesete promatrajući stvari kroz jednostavnu i, dojma smo, pomalo zapostavljenu perspektivu – onu prema kojoj su na poslu svi 100% ljudi. Inspirirat će vas da krenete u akciju i u vaše organizacije unesete empatiju, autentičnost i ambiciju!

Komunikacijom do veće angažiranosti zaposlenika

Premalo ljudi je u potpunosti angažirano na poslu. Ako uzmemo u obzir da je angažiranost zaposlenika ključna za produktivnost, za što manje pogrešaka u radu i zadovoljstvo korisnika, ovo je problematična informacija. Srećom, postoji rješenje za ovaj problem, krije se u komunikaciji i s njime će nas upoznati Antoni Lacinai, međunarodni autoritet i stručnjak za komunikaciju. 

U okviru svog predavanja ‘How great communication leads to high employee engagement’, Antoni će nam otkriti tri komunikacijske supermoći, kako brzo dijagnosticirati uzroke postojeće razine angažmana zaposlenika i što možemo postići ako zaista saslušamo i pokušamo razumjeti naše zaposlenike.

Svoje mjesto na najvećoj regionalnoj konferenciji posvećenoj ljudskim potencijalima rezervirajte po najpovoljnijoj, ‘Super Early Bird’ cijeni, koja vrijedi do 15. lipnja. Vidimo se u Rovinju!

Podijeli ovu objavu