Terence Tse

Terence Tse, profesor je financija na COTRUGLI Business school i professor na ESCP Europe u Londonu. Radio je u Ernst & Youngu, s fokusom na savjetovanje u sektoru financijskih usluga u Velikoj Britaniji. Svoju karijeru je započeo kao merger and acquisitions analitičar u tvrtki Schroders u Montrealu i New Yorku. Tijekom svoje karijere bio je konzultant za različite kompanije, uključujući start up biotehnološkog Sveučilišta u Cambridgeu te veliki korporacijama kao što su Laing O’ Rouke, Shell, F&C Asset Management, Alitalia I Alliance Boots.

Diplomirao je na pravnom fakultetu Sveučilišta Cambridge u Velikoj Britaniji. Također je magistrirao korporativnu strategiju i upravljanje na Sveučilištu u Nottinghamu u Velikoj Britaniji te ekonomiju na Sveučilištu Saarlandes u Njemačkoj. Terence je objavio niz članaka u području upravljanja korporativnim financijama i menadžmentu na Engleskom, Kineskom i talijanskom.

Također je co-autor knjige: “Understanding How the Future Unfolds: Using Drive to Harness the Power of Today’s Megatrends.”

Podijeli predavača

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds