Rohit Joshi

Rohit je Group Head of Talent Acquisition (osim zapošljavanja izvršnih direktora) za Coca-Cola Hellenic. Svoju karijeru započeo je u tvrtki Infosys, a tijekom proteklih 13 godina živio i radio diljem Azije (Indija, Japan, Filipini) te Europi (Velika Britanija, Nizozemska).

Tijekom ovih godina radio je na različitim pozicijama i u različitim industrijama (zdravstvo, tehnologija, FMCG) od regrutiranja do vođenja regionalnih Talent Acquistion timova. Rohit vjerujte da budućnost TA leži u mrežama talenata, prilagođenim iskustvima kandidata i dubokoj analizi.

ŠTO VAS OČEKUJE NA PREDAVANJU

Setting up your Talent Acquisition Team for Success

Najbolji Talent Acquisition timovi strateški pristupaju provođenju svih elementa selekcijskog procesa – privlačenje, traženje, zapošljavanje. Ključni element koji razlikuje kompanije su upravo talenti, a od izrazite važnosti postaje visoko ulaganje u njih kako bi ih zadržali te utjecali na budućnost i razvoj kompanije. U svom predavanju Rohit će podijeliti svoja iskustva i praktične primjere kako Talent Acquisition Team pripremiti za uspjeh.

Podijeli predavača