Robert Torre

Robert Torre je psihijatar i stalni kolumnist tjednika Globus, gdje kroz psiho-prizmu analizira fenomene suvremene svakodnevnice pa tako i povezanost (ne)zdravog ponašanja menadžmenta na funkcioniranje organizacije. Kroz feljtone „Prava istina o psihijatriji“ u Jutarnjem listu, a potom i kroz istoimenu knjigu, uz burne reakcije oslovio je društveno toksične posljedice psihijatrijskog postupanja: kolonizacija područja mentalnog zdravlja od strane farmaceutske industrije, epidemija uzimanja psihofarmaka, psihijatrizacija života kroz inflaciju „novo otkrivenih“ psihičkih poremećaja, uz posljedično smanjenje udjela normalnih osoba među pučanstvom.

Niz godina bavi se radom s osobama s problemom kockanja, klađenja, pijenja i zlouporabe droga. Autor je više knjiga iz područja psihijatrije ovisnosti. Osnivač je prvih terapijskih grupa za ovisnike o kockanju i klađenju u nas.

Podijeli predavača

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds