Kristina Popović Vuić

U skoro 20 godina bogate karijere u SELECTIO Grupi Kristina je sudjelovala u brojnim projektima koji su imali velik utjecaj na razvoj domaćeg tržišta rada. Kroz projekt Poslodavac Partner radila je na razvoju HR praksi mnogih uspješnih tvrtki te je radila na najvećim B2B projektima za razvoj leadership vještina kojima je obuhvaćeno preko 300 prepoznatih menadžera. Vrlo je brzo pronašla afinitet za treninge i edukacije, pa je tako dizajnirala i provela mnoge radionice iz područja mekih vještina i leadershipa čime je oblikovala nekoliko generacija voditelja. Kroz SELECTIO Leadership Akademiju nastavlja rad s menadžerima provodeći ih kroz transformacijski program u kojemu svatko otkriva i razvija svoj jedinstveni stil vođenja.

Što možete očekivati na radionici?

Na Leadership radionici ćete uroniti u transformacijsko putovanje kako biste otkrili glavne karakteristike učinkovitog vodstva i kako biste stekli razumijevanje vašeg jedinstvenog stila vođenja kojim utječete na druge. Kristina Popović i Jasna Belamarić iz SELECTIO Grupe vodit će vas kroz impresivno i interaktivno iskustvo, pružajući vam praktične alate i savjete za poboljšanje vaših liderskih sposobnosti.

Podijeli predavača

    *Unosom e-mail adrese pristajete na primanje novosti o HR Days konferenciji. Možete otkazati primanje novosti u bilo kojem trenutku klikom na 'Unsubscribe'.

    This will close in 0 seconds