Keith Robinson

Keith radi u sektoru oglašavanja, komunikacije, medija i regrutacije već više od 35 godina. Također ima iskustva u poduzetništvu i 1989. godine osniva vodeći HR časopis u Velikoj Britaniji pod nazivom Personnel Today, u to vrijeme je radio u sektoru HR komunikacije i marketinga. 1996. godine prepoznaje potencijal korištenja Interneta kao recruitment alata i 1998. godine stvara zajedno sa suosnivačima portal za objavljivanje oglasa za poslove Totaljobs.com.

Keith je također investitor pri pokretanju mnogih HR i recruitment alata uključujući i CVOnline (portal za objavljivanje oglasa za poslove koji pokriva područje Istočne i Srednje Europe), Broadbean Technology (portal za globalno objavljivanje oglasa za poslove), Otys Technology (Dutch ATS), Launchpad Recruits (video intervjui).

Keith danas radi za dvije tvrtke, 52N sa sjedištem u Velikoj Britaniji, kojoj je područje aktivnosti employer branding, recruitment marketing i internal engagement, te tvrtka Resource Central koja se u suradnji sa Posao.ba fokusira na RPO i recruitment na području Europe.

Podijeli predavača